YILLARDIR EĞİTİME DESTEK SAĞLIYORUZ!

İhtiyaç Sahibi Olan Tüm Öğrencilerimizin Yanındayız.

BURS KRİTERLERİ

• Vakfımızın kurulu olduğu Uluslararası 118-E Lions Yönetim Çevresi Federasyonu sınırları içinde bulunan bir ilde üniversite okuyor olunması (İSTANBUL, ÇORLU, TEKİRDAĞ, EDİRNE)

• Devlet üniversitesinde ya da Vakıf Üniversitesinde %100 burslu okunuyor olunması

• Üniversite başarı ortalamasının 2.5 ve üzeri olması

Kriterleri sağlayan ve formu eksiksik olarak gönderen öğrenciler gerekli belgeler ile birlikte mülakata davet edilecektir. Mülakatlar sonucunda bursiyerler belirlenecektir.

Burs hazırlık sınıfından sonra, üniversitenin normal bitirme süresince yılın 10 ayı boyunca her ay 800 TL olarak verilmektedir.

Bursiyerlerin transkriptleri her dönem talep edilecek olup, 2.5 ortalamanın altına düşen öğrencilerin bursları kesilecektir.

2023-2024 Dönemine ait burs başvuruları sona ermiştir. İlginiz için teşekkür ederiz